Meny Lukk

Om oss

Let’s Eat Deli er gjensynsglede med god stemning og løs snipp.

Vi har et folkelig og elegant småtallerken mat konsept med fokus på hjemmelaget Tapas for nysgjerrige ganer og lunsjretter for folk i farten. Hos oss finner du alltid et bredt utvalg av Tapas, pastasalater og sandwicher. Vi er opptatt av å skape en god matopplevelse enten du besøker oss på dagtid, henter lunsj til kollegene på kontoret eller bestiller tapas catering til ditt eget arrangement.

Vi ønsker at kundene skal finne roen og stille sulten i en avslappende atmosfære under vårt motto; Smak, Stemning og Service.

Maten

På Let’s Eat er vi opptatt av kvalitet. Vi elsker å blande det lokale med spennende smaker fra det store utland. Vi leker med farger og konsistens, og tilbyr et bredt utvalg av  matretter for både den eventyrlystne og den som vil ha rene og enkle smaker.

Vi er stolte av å kunne tilby kvalitetsmat i høyt tempo, slik at kunden kan spise både godt og sunt i lunsjpausen ute fra kontoret.

Det er bare en ting vi bryr oss om like mye som maten vår, og det er kundene våre. Vi elsker jobben vår, og elsker å servere våre gjester. Fornøyde kunder gjør hverdagen til en fest. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss. Kom innom davel, kom å kjenn på; Smak, Stemning og Service.